Glamping, de nieuwe campeertrend - Camping De Kleine Wolf

over ons

Glamping

 ‘Glamping’ staat voor ‘glamorous camping’. Glamping is een vrij nieuwe trend op kampeergebied. Het gaat hier om het comfort van een hotel of accommodatie in combinatie met de natuur, vrijheid en omgeving van een camping.

Wat is glamping?

Een glamping vakantie betekent verblijven in een compleet ingerichte, sfeervolle accommodatie, in de omgeving van natuur en op een camping. Een luchtbed, slaapzak en afwasteil zijn niet nodig; een glamping is van alle gemakken voorzien! Zo is elke accommodatie voorzien van eigen sanitair, een keuken (met vaatwasser) en veranda.

Glamping Nederland

Op zoek naar een glamping in Nederland? Verblijf lekker in een compleet ingerichte luxe en sfeervolle accommodatie op glamping de Kleine Wolf! Dat is kamperen in stijl, voorzien van alle gemakken. Dit alles in combinatie met natuur, vrijheid en een prachtige omgeving. 

Het leuke van deze accommodatie is dat ze tussen de kampeerplekken staan en niet ergens achteraf. Wij en onze kinderen vonden het heerlijk op deze camping!  

Luxe camping

De Kleine Wolf behoort tot een van de weinige glampings die Nederland rijk is. Voor de ultieme en luxe glamping vakantie is de Kleine Wolf dan ook het perfecte adres! Er zijn maar liefst zes verschillende soorten sfeervolle glamping accommodaties waarin verbleven kan worden, waaronder:

Luxe kamperen Nederland

Glamping de Kleine Wolf is een camping met veel faciliteiten. Faciliteiten zijn onder andere het binnen- en buitenbad, een campingsupermarkt, brasserie en snackbar, een vis- en speelvijver en een overdekte speelhal. Ook bestaat de mogelijkheid om over de gehele camping gebruik te maken van draadloos internet.