Familiecamping in Ommen, Nederland - Camping De Kleine Wolf

over ons

Familiecamping

Camping de Kleine Wolf is een gezellige en veelzijdige familiecamping, gelegen in de bossen van het mooie Overijsselse Vechtdal. Op een echte familiecamping speelt leeftijd geen rol; met een breed scala aan activiteiten en faciliteiten is er op de Kleine Wolf altijd wel iets leuks te beleven voor jong en oud! 

Familiecamping in Nederland

Op Camping de Kleine Wolf zijn ruim 50 speeltoestellen aanwezig; dat betekent dat vrijwel elk kampeerveld op deze familiecamping beschikt over een of meerdere speeltoestellen. Hierdoor hebben gasten vanuit hun kampeermiddel goed zicht op hun spelende kinderen. De velden Fazant, Specht en Arend zijn autovrije velden, wat voor gezinnen met kleine kinderen erg prettig is. Op deze velden zijn auto’s alleen tijdens aankomst- en vertrekdagen toegestaan.

Familiecamping met kinderen in Nederland

Wat Camping de Kleine Wolf onder andere een geschikte familiecamping maakt, is het altijd dolenthousiaste en onvermoeibare animatieteam. Kinderen kunnen de mooiste dingen maken tijdens het knutselen in de krea-clup en genieten van de Bob & Babet shows. Maar ook mogen spannende speurtochten, bosspelen, sportactiviteiten en kinderdisco’s niet ontbreken in het volle animatieprogramma

Zowel het binnen- als buitenzwembad was mooi met leuke glijbanen. Ook de playa vonden de kinderen leuk. Echt een top familiecamping in Nederland!

Familiecamping met jeugd

Op een familiecamping worden er activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. Op de Kleine Wolf zijn er activiteiten die speciaal worden georganiseerd voor jongeren boven de 14 jaar. Ook is er een jeugdhonk; de ideale ontmoetingsplek voor de jeugd op een familiecamping. Ze kunnen hier tafelvoetbal spelen, darten en tv kijken. Alcohol is in het jeugdhonk niet toegestaan. 

Familiecamping voor de papa’s en mama’s

Natuurlijk wordt er op een echte familiecamping ook aan de ouders gedacht! Vaders, moeders, opa’s en oma’s kunnen deelnemen aan bijvoorbeeld volleybal, zeskamp, survival dag, bingo, klaverjassen of jokeren. Ook kunnen zij in de zomermaanden gezellig naar het pleinfeest komen, waar ze kunnen genieten van gezelligheid en muziek in het centrum van familiecamping de Kleine Wolf!