Beleef de herfst op De Kleine Wolf! › Camping De Kleine Wolf

over ons

Beleef de herfst op De Kleine Wolf!

Wilt u er nog even tussenuit voordat de winter begint? Quality time met de kinderen of met de grootouders? Kom dan kamperen op de camping van het jaar 2016, De Kleine Wolf! Geniet van uw verblijf met bomvol leuke activiteiten zoals het oktoberfest, de musical ‘Mama Mia’, Oudhollandse spellenavond, glijbaanrace, stokbroodjes bakken, lampionoptochten en spannende avondspellen!

Buiten de activiteiten om hoeven kinderen zich niet te vervelen. Want sinds dit jaar hebben wij een indoor speelparadijs voor kinderen. Als het weer het een keer niet toelaat kunnen de kinderen ook overdekt klimmen, klauteren, springen en spelen. Terwijl u in de binnentuin geniet van een kop koffie met wat lekkers. Of heerlijk eten in ons restaurant. Verder biedt ons overdekt zwembad garantie voor uren lang waterpret voor jong en oud. Het restaurant en de snackbar zullen dagelijks geopend zijn en in onze campingsupermarkt kunt u elke ochtend terecht voor warme broodjes en een krantje.

Voor de herfstvakantie hebben wij een leuke kampeer aanbieding van € 140,-  voor twee personen. Overigens is het ook mogelijk per nacht te boeken. Dan geldt het laagseizoentarief van € 20,- voor twee personen. Extra personen zijn maar € 1,- per nacht.